Άντζυ Αλβανούδη

Σας καλωσορίζω στον όμορφο κόσμο του Antzy's blog! Ονομάζομαι Άντζυ Αλβανούδη και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάθος με τα προϊόντα ομορφιάς.

Σχετικά με την Άντζυ

Έγινα φαρμακοποιός για να κατανοήσω στο μέγιστο τις συνθέσεις και τις δράσεις των καλλυντικών. Στο φαρμακείο που διατηρώ, εδώ και 23 χρόνια, στην ακριτική πόλη της Ορεστιάδας επιλέγω προσωπικά με αυστηρά κριτήρια τις εταιρίες καλλυντικών και βιταμινών με τις οποίες συνεργάζομαι.

Δημιούργησα αυτό το blog για να μπορώ να επικοινωνώ και να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου για όλα τα νέα, αποτελεσματικά και πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα που μας βοηθούν να αναδείξουμε τη θηλυκότητα και την ομορφιά μας.

Εννοείται πως τα περισσότερα  από αυτά τα έχω δοκιμάσει και προσωπικά.

Το συγκεκριμένο blog δεν έχει καμία πολιτική χροιά, θα επικεντρωθούμε μόνο στα πολλά που μας ενώνουν και όχι στα λίγα που μας χωρίζουν.

Το e-mail μου για συνεργασίες και σχόλια είναι: antzy@antzysblog.gr.

Επίσης σας παραθέτω και το link του e-shop μου www.galinos4all.gr όπου θα μπορείτε να βρίσκετε και να προμηθεύεστε σε προνομιακές τιμές όλα τα προϊόντα που θα έχουν τραβήξει την προσοχή μου και για τα οποία θα σας μιλώ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να επισκέπτεστε συχνά το Antzy's blog.

Άντζυ Αλβανούδη